+31 646 613 508
InDutch Events

Weddings

Gefeliciteerd! Jullie hebben besloten te gaan trouwen! Maar wat nu?

Er komt heel wat kijken bij de organisatie van jullie droomdag. Denk aan het zoeken naar een mooie locatie, het kiezen van de juiste trouwambtenaar en een perfecte band voor het huwelijksfeest. En dan zijn er nog tientallen andere aspecten die tot in de puntjes geregeld moeten worden.

Met veel liefde en oog voor detail verzorgt InDutch Events de organisatie van jullie bruiloft. Wij regelen alles van van A tot Z.

Natuurlijk doen we dat samen, want het is jullie dag waar het om draait. Wat wij doen is adviseren, plannen en ontzorgen. Zo hebben jullie geen omkijken naar de organisatie en verloopt alles vlekkeloos op de grote dag.

Uiteraard kunnen jullie hierbij rekenen op maatwerk, want het zijn juist de puntjes op de i die ervoor zorgen dat jullie gasten deze bijzondere huwelijksdag niet snel vergeten.

Werkwijze 

Anders dan gebruikelijk werken we bij InDutch Events op basis van een uurtarief. Hierdoor betalen jullie alleen voor de uren die wij daadwerkelijk maken. Wel zo eerlijk, want elke bruiloft vereist een andere organisatie.

Eerst brengen we jullie wensen vrijblijvend in kaart tijdens een oriënterend kennismakingsgesprek. Aan de hand hiervan wordt er een offerte op maat gemaakt. Zo weten jullie exact wat jullie kunnen verwachten en kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan.

InDutch Events werkt op basis van een uurtarief van € 50,- incl. BTW.

© Copyright InDutch Events 2017 | Sitemap | Webdesign: Webton.nl