+31 646 613 508
InDutch Events

Trouwen in beeld

Altijd al willen weten hoe jouw huwelijksdag eruit kan zien? InDutch Events bied je nu een uniek kijkje in de keuken. In 2016 organiseerden wij samen met entertainmentbureau LoveSound een styled wedding shoot. De ideale inspiratiebron voor jullie als toekomstig bruidspaar! Het resultaat van de shoot mag er zeker zijn: bekijk hieronder de prachtige foto’s en leuke aftermovie.

Dit is hoe wij werken

Elk bruidspaar heeft andere wensen. De unieke smaken van jou en je partner vormen samen een bijzondere combinatie. InDutch Events weet deze als geen ander te vertalen naar een onvergetelijke huwelijksdag. We verzorgen jullie gedroomde ceremonie, receptie en avondfeest. Maar ook regelen we de mooiste styling, uitnodigingen en entertainment. Natuurlijk doen we dit alles in nauwe samenspraak met jullie beiden.

Een uniek thema voor je bruiloft

Bij het organiseren van de trouwdag kiezen veel bruidsparen tegenwoordig voor een overkoepelend thema. Dit is niet alleen een bruikbaar handvat om een inspirerend moodboard te creëren, maar ook een uitstekende manier om jullie persoonlijkheid in de bruiloft te weerspiegelen. Samen met jullie ontdekt InDutch Events vrijblijvend welke sfeer en setting het meest geschikt zijn.

Voor deze specifieke shoot kozen we voor een bohemian thema met een vleugje Ibiza. De klassieke en landelijke uitstraling van de gekozen locatie sluit hier naadloos op aan.

(Deze foto’s werden genomen in de schilderachtige omgeving van Middenmeer, een dorp in de kop van Noord-Holland).

Tips op het gebied van styling

Bij elk thema passen specifieke stylingelementen. In het geval van deze wedding shoot combineerden we de artistieke en eigenzinnige uitstraling van het bohemian thema met het romantische en moderne karakter van de Ibiza lounge style.

Wat hier goed bij past zijn onder meer romantische kaarsen en verlichting en veel witte accenten in de aankleding. Grote kussens, mediterrane decoratie en stijlvol meubilair van hout maken het sfeervolle plaatje helemaal af.

Muziek

Net zo sfeerbepalend als de aankleding, is ook het entertainment tijdens jullie grote dag. In samenwerking met LoveSound biedt InDutch Events bruiloftmuziek in alle soorten en maten.

Tijdens de styling wedding shoot kozen we voor een combinatie van intieme en feestelijke muziek in de vorm van een akoestisch duo en zangeres met DJ. Ideaal voor een romantische huwelijksceremonie in bohemian setting, maar ook een garantie voor een spetterend avondfeest!

Prachtige beelden van je trouwdag

Het vastleggen van de sfeer tijdens een huwelijksdag is niet altijd eenvoudig. Het gaat om het vatten van dat ene speciale moment in een beeld dat meer zegt dan duizend woorden. InDutch Events werkt daarom samen met de beste specialisten op het gebied van film en fotografie. Hierdoor kunnen we jou verzekeren van net zo’n geweldige aftermovie en bijzondere foto’s als die op deze pagina.

Terug naar overzicht
© Copyright InDutch Events 2017 | Sitemap | Webdesign: Webton.nl