+31 646 613 508
InDutch Events

Over ons

InDutch Events is een gerenommeerd evenementenbureau met een specialisme in bruiloften en zakelijke evenementen. Het bureau werd in mei 2014 opgericht en maakt sindsdien snel naam. Samen met een vast team van betrouwbare partners worden jaarlijks talloze opdrachten van tevreden klanten tot een goed einde gebracht. In binnen-, maar ook in het buitenland.

Achtergrond

Drijvende kracht achter InDutch Events is Melissa van Egmond, die een passie voor evenementen combineert met een brede kennis op het gebied van marketing en communicatie. Eerder vervulde zij diverse functies in het bedrijfsleven en werkte zij voor grote multinationals zoals KLM Royal Dutch Airlines en Tommy Hilfiger Europe.

Het was hier dat zij haar organisatorische talenten combineerde met een uitgebreide marketingexpertise. Op zowel nationaal als internationaal niveau werkte ze succesvol aan tal van marketingopdrachten en evenementen. Deze positieve ervaringen inspireerden haar tot het oprichten van een eigen evenementenbureau.

Specialist in evenementencommunicatie

En dat werd niet zomaar een bureau. InDutch Events onderscheidt zich duidelijk van andere partijen in de branche en biedt meerwaarde door een combinatie van strakke regie en gericht marketingadvies.

Een sterk evenement is namelijk meer dan een leuke feestavond of een gezellig bedrijfsuitje. Het is een krachtig marketing- en communicatiemiddel voor een boodschap aan klanten, medewerkers of relaties. En die communicatiekracht weet InDutch Events als geen ander te benutten.

 

© Copyright InDutch Events 2017 | Sitemap | Webdesign: Webton.nl