+31 646 613 508
InDutch Events

Korte terugblik op 2016

InDutch Events doet er alles aan om jou het perfecte evenement te bezorgen. En dat blijft gelukkig niet onopgemerkt. Sinds onze oprichting in 2014 hebben wij al vele enthousiaste commentaren van onze gevarieerde opdrachtgevers mogen ontvangen. In 2015 volgde de kers op de taart: een nominatie voor de prestigieuze Rabobank Startersprijs!

 

Het jaar erna mochten wij steeds meer mooie evenementen organiseren. Hieronder volgt een korte terugblik op deze bijzondere periode in het nog jonge bestaan van ons bedrijf.

Nominatie voor de Rabobank Startersprijs

De Rabobank Startersprijs is speciaal ontwikkeld voor startende ondernemers die zich in positief opzicht onderscheiden. Elk kwartaal nomineert Rabobank Waterland en Omstreken een nieuw bedrijf. In het derde kwartaal van 2015 was het InDutch Events dat de felbegeerde nominatie in de wacht wist te slepen. Een mooie beloning voor ons harde werken!

Volgens de Rabobank was een heldere langetermijnvisie een van de redenen voor onze nominatie. De jury noemde een goede bedrijfsvoering als stevige basis onder de onderneming. Daarnaast loofden de juryleden onze gedreven en doortastende manier van werken. Een kenmerk waar ook onze opdrachtgevers in de praktijk veel baat bij hebben.

In maart 2016 was het dan eindelijk zover: de uitreiking voor de Starter van het Jaar 2015. Deze werd weliswaar niet door InDutch Events gewonnen, maar heeft wel veel voor ons betekend. Het is immers niet alleen een bevestiging dat we op de goede weg zijn, maar ook een belangrijk signaal naar klanten. Die weten hierdoor dat ze te maken hebben met een betrouwbare en deskundige partij.

Geslaagde bruiloften, bedrijfsuitjes en andere evenementen

Sinds de nominatie voor de Rabobank Startersprijs, is InDutch Events in rap tempo doorgegroeid en hebben we talloze evenementen mogen organiseren. Deze worden niet alleen steeds diverser van karakter, maar bovendien steeds grootschaliger. Zo organiseerden we nog maar een half jaar geleden een geweldig evenement met maar liefst 8000 bezoekers.

Ook vele bruidsparen wisten het afgelopen jaar de weg naar ons evenementenbureau te vinden. Deze fantastische koppels hadden allemaal zo hun eigen wensen. Van bohemian tot modern en van rustiek tot romantisch: we verzorgden meerdere onvergetelijke huwelijksfeesten met elk een geheel eigen karakter.

Naast bruiloften en evenementen, richt InDutch Events zich ook op bedrijfsuitjes en reizen. In 2016 organiseerden we vele memorabele verjaardagsfeestjes en sfeervolle bedrijfsopeningen. Daarnaast regelden we originele incentivereizen en unieke jubilea.

Het komende jaar blijven wij er alles aan doen om het onze klanten volledig naar de zin te maken. Want een goed evenement vormt nog altijd ons beste visitekaartje. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier op onze website.

Terug naar overzicht
© Copyright InDutch Events 2017 | Sitemap | Webdesign: Webton.nl