+31 646 613 508
InDutch Events

Jazz and Wine Event 2017

Op 10 februari 2017 is het zover: dan organiseert InDutch Events in samenwerking met LoveSound het Jazz and Wine Event – Tasty Winter Edition. Dit unieke evenement is een bijzondere samensmelting van heerlijke Italiaanse wijnen, gerechten van een top-chef en een onvergetelijke muzikale show. En dat alles in een sprookjesachtige ambiance! Heb jij je tickets al gereserveerd?

Verrukkelijk dineren in een muzikale omlijsting

Belangrijk onderdeel van het culinaire evenement zijn de heerlijke gerechten die worden geserveerd. Verantwoordelijk hiervoor is niemand minder dan chef-kok Robin Kortekaas, die samen met zijn keukenbrigade een diner verzorgt om van te watertanden. Dat doet hij met veel passie en enthousiasme, want als groot muziekliefhebber ligt dit evenement de chef van Homemade Catering op Maat na aan het hart.

Graag neemt hij je als bezoeker mee op een culinaire reis die, naast heerlijke gerechten, ook een veelvoud van bijzondere Italiaanse wijnen omvat. Geniet van de meest fantastische wijn-spijscombinaties in een fraaie muzikale omlijsting. Ben jij een liefhebber van goede muziek, wijn en culinaire hoogstandjes? Dan is dit hét evenement voor jou.

Topwijnen van gerenommeerd wijnhuis

De genoemde wijn is trouwens niet willekeurig gekozen; het gaat namelijk om wijnen van de beroemde Toscaanse familie Antinori. Al meer dan zes eeuwen lang produceert deze de allerbeste kwaliteitswijnen. Niet voor niets heeft het familiebedrijf een naam hoog te houden als een van de beste wijnbedrijven van Italië.

Het beste bewijs is de Lifetime Achievement Award die wijnmaker Piero Antinori meermaals ontving. Ook werd hij door Vinitaly uitgeroepen tot Best Winemaker of the Year. Tijdens het Jazz and Wine Event worden diverse van zijn excellente wijnen geschonken tijdens het diner. De zangeres en leading lady van de avond vertelt intussen meer over de geheimen achter elke wijn. Proost!

Avond vol met jazz en wijngeheimen

Benieuwd wie deze leading lady is? Grote kans dat de naam je bekend in de oren klinkt, want het gaat om Joyce Stevens; ervaren musicalster en bekend artieste in de jazzwereld.  Met haar eigen jazzformatie Mijne Heeren treedt zij geregeld op tijdens chique feesten, recepties en diners. Bijeenkomsten waar vaak voldoende aandacht voor elkaar is, maar minder voor de wijn. Zonde!

Het vormde voor haar de inspiratiebron voor Jazz and Wine, een concept waarbij ze tussen de nummers door inspirerende verhalen vertelt over de geschonken wijnen. Zo geniet je niet alleen van wat je hoort, maar leer je op een leuke manier over dat wat je proeft. Natuurlijk voert de muziek de boventoon: de hele avond passeren de jazzy klanken van onder meer Diana Krall, Frank Sinatra en Michael Bublé de revue.

Reserveer nu je tickets

Jazz and Wine Event– Tasty Winter Edition vindt plaats op 10 februari 2017 in de prachtige Buiksloterkerk te Amsterdam. Wil jij ook een onvergetelijke avond beleven vol met topwijnen, culinaire verrassingen en muzikale hoogtepunten? Wees er dan snel bij en bestel direct je tickets via de website van het Jazz and Wine Event.

Terug naar overzicht
© Copyright InDutch Events 2017 | Sitemap | Webdesign: Webton.nl