+31 646 613 508
InDutch Events

Events

InDutch Events organiseert evenementen in de breedste zin van het woord. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat live communicatie of eventmarketing zeer effectief kan zijn als communicatiemiddel. Een evenement kan strategisch worden ingezet als middel om doelen te bereiken. Het is tevens het moment waarop een informele sfeer gecombineerd kan worden met zakelijk succes. Denk hierbij aan een netwerk evenement, product lancering of personeelsfeest. Een evenement is het moment om uw doelgroep te raken, te enthousiasmeren en te binden.

Bij InDutch Events creëren wij altijd een concept op maat. Wij luisteren naar uw wensen en samen met u bouwen wij een event om nooit te vergeten.

Krachtig zakelijk communicatiemiddel

Indien gewenst neemt InDutch Events de volledige organisatie uit handen. Wij vormen de schakel tussen u en uw gasten en creëren een inspirerende omgeving. Dat doen we met elementen als een unieke styling, professioneel entertainment en innovatieve foodconcepten

Kwaliteit en originaliteit vormen altijd onze leidraad. Hierdoor groeit een evenement uit tot meer dan alleen een leuke feestavond. Het wordt een krachtig communicatiemiddel en bovenal een ultieme manier om te netwerken.

Event op maat

Of het nu gaat om een particuliere of zakelijke aangelegenheid: InDutch Events creëert een evenement dat geheel is samengesteld op basis van uw wensen. Wij werken aan de hand van een helder uurtarief en brengen alleen de gewerkte uren in rekening.

Is er tijdelijk ondersteuning nodig op project- of interimbasis voor de realisatie van een evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

 

 

© Copyright InDutch Events 2017 | Sitemap | Webdesign: Webton.nl